Lettergrootte veranderen

Welkom in de Vier Dorpen

"Ik woon heerlijk in dit appartement en krijg de zorg die ik nodig heb. Ideaal."

De Vier Dorpen ligt aan de rand van het dorp Beekbergen. U bent dicht bij de winkels, maar ook dicht bij de bossen. Beekbergen heeft nog echt een dorpse sfeer en de buurt wordt actief betrokken bij activiteiten. In De Vier Dorpen bieden wij:

Wonen

 

 

De Vier Dorpen heeft 57 eenpersoons appartementen en vier tweepersoonsappartementen. In totaal wonen er 65 cliënten. Er zijn éénpersoons appartementen met een gecombineerde woon/slaapkamer, keuken en een douche/toiletruimte en tweepersoons appartementen met een woonkamer, slaapkamer, keuken en een douche/toiletruimte. In de tweepersoons appartementen wonen meestal echtparen. Alle appartementen hebben een eigen voordeur. Verder zijn er nog drie plaatsen voor tijdelijk verblijf. De Vier Dorpen kent geen vaste bezoektijden en de wachttijden zijn variabel.

Voorzieningen

U kunt gebruik maken van de voorzieningen in de Vier Dorpen zoals:

  • Biljarttafel
  • Kapsalon
  • SRV-wagen
  • Pedicure

De Vier Dorpen is een ontmoetingsplek met een ster! Kijk voor het hele aanbod aan activiteiten, dagbesteding, ondersteuning en hulp- en dienstverlening op www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl.

Adresgegevens

Zorgcentrum De Vier Dorpen
Loenenseweg 39
7361 GB Beekbergen
055 - 506 68 00

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).