Lettergrootte veranderen

Welkom in de Vier Dorpen

"Ik woon heerlijk in dit appartement en krijg de zorg die ik nodig heb. Ideaal."Tijdelijk andere locatie

Het gebouw van De Vier Dorpen wordt gerenoveerd. Deze werkzaamheden starten in het najaar van 2021 en nemen ongeveer tien maanden in beslag. Mede vanwege de omvang van de werkzaamheden is het noodzakelijk dat de huidige bewoners tijdelijk verhuizen naar een andere locatie. Vanaf 1 oktober hebben de bewoners hun intrek genomen in meerdere bungalows op EuroParcs in Beekbergen. Meer informatie hierover vindt u op de website die voor dit project is gemaakt: https://vierdorpen-beekbergen.nl/over-het-project

 

De Vier Dorpen ligt aan de rand van het dorp Beekbergen. U bent dicht bij de winkels, maar ook dicht bij de bossen. Beekbergen heeft nog echt een dorpse sfeer en de buurt wordt actief betrokken bij activiteiten. In De Vier Dorpen bieden wij:

Wonen

 

 

De Vier Dorpen heeft 57 eenpersoons appartementen en vier tweepersoonsappartementen. In totaal wonen er 65 cliënten. Er zijn éénpersoons appartementen met een gecombineerde woon/slaapkamer, keuken en een douche/toiletruimte en tweepersoons appartementen met een woonkamer, slaapkamer, keuken en een douche/toiletruimte. In de tweepersoons appartementen wonen meestal echtparen. Alle appartementen hebben een eigen voordeur. Verder zijn er nog drie plaatsen voor tijdelijk verblijf. De Vier Dorpen kent geen vaste bezoektijden en de wachttijden zijn variabel.

Voorzieningen

U kunt gebruik maken van de voorzieningen in de Vier Dorpen zoals:

  • Biljarttafel
  • Kapsalon
  • SRV-wagen
  • Pedicure

De Vier Dorpen is een ontmoetingsplek met een ster! Kijk voor het hele aanbod aan activiteiten, dagbesteding, ondersteuning en hulp- en dienstverlening op www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl.

Adresgegevens

Zorgcentrum De Vier Dorpen

Vanwege de verbouwing is De Vier Dorpen op dit moment gehuisvest op:

EuroParcs

Lage Bergweg 31
7361 GT Beekbergen
Tel. 055 5066855 of 055 5066856

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).