Lettergrootte veranderen

Welkom in Heerenhof

"Ik heb mijn eigen appartement en krijg de zorg die ik nodig heb. De omgeving is prachtig: weilanden, maar toch ook in de woonwijk."

Heerenhof is een luxe locatie in een groene omgeving aan de rand van de wijk Zuidbroek: aan de ene kant ligt de gezellige wijk Zevenhuizen en aan de andere kant zijn weilanden. Op het terrein kunt u heerlijk zitten of genieten van een kopje koffie in het theehuis dat gerund wordt door medewerkers van de JP van den Bent Stichting. Heerenhof is bestemd voor: 

Heerenhof bestaat uit 33 eenspersoons appartementen. U heeft in Heerenhof een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. U kunt deze  ruimtes naar uw eigen smaak inrichten. De appartementen in Heerenhof zijn ongeveer 45 m2 groot. De wachttijden zijn variabel.

 
"We verlenen verpleeghuiszorg aan cliënten die een eigen appartement bezitten. Dit is wat dat betreft een unieke locatie!"

Voorzieningen

In Heerenhof kunt u gebruik maken van de volgende voorzieningen:

  • Gratis WIFI
  • Gemeenschappelijke ruimte 'De Terp'
  • Gemeenschappelijke ruimte op de etage
  • Theehuis op het terrein

Adresgegevens

Heerenhof
Sprenkelaarshof 9
7323 XE Apeldoorn
055 - 201 32 30

 

 

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).