Lettergrootte veranderen

Welkom in Heerenhof

"Ik heb mijn eigen appartement en krijg de zorg die ik nodig heb. De omgeving is prachtig: weilanden, maar toch ook in de woonwijk."

Heerenhof is een luxe locatie in een groene omgeving aan de rand van de wijk Zuidbroek: aan de ene kant ligt de gezellige wijk Zevenhuizen en aan de andere kant zijn weilanden. Op het terrein kunt u heerlijk zitten of genieten van een kopje koffie in het theehuis dat gerund wordt door medewerkers van de JP van den Bent Stichting. Heerenhof is bestemd voor: 

Heerenhof bestaat uit 33 eenspersoons appartementen. U heeft in Heerenhof een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. U kunt deze  ruimtes naar uw eigen smaak inrichten. De appartementen in Heerenhof zijn ongeveer 45 m2 groot. De wachttijden zijn variabel.

 
Henk van de Kamp, locatiemanager: "We verlenen verpleeghuiszorg aan cliënten die een eigen appartement bezitten. Dit is wat dat betreft een unieke locatie!"

Voorzieningen

In Heerenhof kunt u gebruik maken van de volgende voorzieningen:

  • Gratis WIFI
  • Gemeenschappelijke ruimte 'De Terp'
  • Gemeenschappelijke ruimte op de etage
  • Theehuis op het terrein

 

Adresgegevens

Heerenhof
Sprenkelaarshof 9
7323 XE Apeldoorn
055 - 201 32 30

 

 

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).