Lettergrootte veranderen

Welkom in Hospice De Spreng

"Het hele proces was niet makkelijk, maar we hebben heel veel gehad aan de stervensbegeleiding die geboden werd. We kijken er met een goed gevoel op terug."

We begrijpen dat de keuze voor de unit voor palliatief terminale zorg De Spreng geen gemakkelijke keuze is. Wij proberen de zorg en het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In hospice De Spreng verlenen wij zorg aan:

In De Spreng beschikt u over een eigen kamer. Deze kamer is ruim en behalve voor een bed is er ook plaats voor persoonlijke spullen en eigen meubilair. Uw kamer heeft een eigen toilet en douche.

In Hospice De Spreng kunnen in totaal tien mensen worden opgenomen. U deelt met de andere gasten een huiskamer. Er zijn geen vaste bezoektijden en de wachttijden variëren maar zijn uiteraard kort. Hospice De Spreng maakt deel uit van het Netwerk Palliatieve Zorg regio Oost-Veluwe.

Voorzieningen

De Spreng beschikt over de volgende voorzieningen:

  • Stiltecentrum
  • Psychosociale ondersteuning
  • Geestelijke zorg
  • Nazorg

Adresgegevens

Hospice De Spreng
Ruitersmolenweg 5
7361 CC Beekbergen
055 506 61 80

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).