Lettergrootte veranderen

Zorg voor mensen met een afasie

Na het ontstaan van afasie kan het moeilijk zijn om opnieuw uw plaats te vinden in de maatschappij. Het `oude` leven weer oppakken lukt niet meer. U kunt niet terug naar uw werkomgeving en soms kunt u ook uw hobby's niet meer uitvoeren. Vaak zien we dat hierdoor ook sociale contacten verminderen. Wij bieden zorg voor mensen met een afasie in Afasiecentrum Bèta.

In het Afasiecentrum leren wij u om activiteiten uit te voeren met uw beperking. Het Afasiecentrum slaat een brug tussen therapie en het dagelijks leven. U leert hier omgaan met de beperkingen die het gevolg zijn van de afasie en uiteraard is het leren van lotgenoten een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Afasievereniging Nederland

Wij zijn een door de Afasievereniging Nederland erkend afasiecentrum. Hierdoor blijven we onze zorg en behandeling ontwikkelen.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).