Lettergrootte veranderen

Wonen in het verpleeghuis

"Ik zag er enorm tegenop om te verhuizen naar een verpleeghuis, maar achteraf is het me enorm meegevallen. Ik krijg hier de zorg die ik nodig heb."

Als u de ziekte van Parkinson heeft en het gaat thuis echt niet meer, kunt u terecht in één van onze verpleeghuizen. Afhankelijk van uw persoonlijke problematiek komt u dan wonen op een afdeling voor mensen met een lichamelijke aandoening of voor mensen met dementie. Op iedere woonafdeling van Zorggroep Apeldoorn en omstreken bieden wij gespecialiseerde behandeling door inzet van ons multidisciplinair consultatieteam (MCT Parkinson). Bij opname wordt altijd de gespecialiseerd Parkinson-verpleegkundige in consult geroepen om het zorgteam van adviezen te voorzien om de zorg voor u goed te organiseren. De behandelend arts kan ook de gespecialiseerd Specialist Ouderengeneeskunde vragen mee te denken over medicatie en overig medisch beleid. Wanneer aanvullend op deze zorg ook paramedische behandeling of begeleiding van een psycholoog of maatschappelijk werker nodig is, dan wordt de kennismaking en het opstellen van een behandelplan ook gedaan door een gespecialiseerde therapeut. Op deze manier brengen we de Parkinson-expertise naar u toe, waar u ook verblijft in onze organisatie.

Wij bieden wonen voor mensen met de ziekte van Parkinson in al onze verpleeghuizen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen kijken we met u welke plek het beste bij u past.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).