Lettergrootte veranderen

Zorg voor u, ook in de laatste fase van uw leven

Ook als u in de laatste fase van uw leven bent, kan Zorggroep Apeldoorn en omstreken zorgen voor goede zorg en behandeling. Wij bieden palliatief terminale zorg in De Spreng.

Palliatief terminale zorg is goede medische zorg gericht op maximale symptoombestrijding (bijvoorbeeld pijn, benauwdheid of misselijkheid). In De Spreng is naast medische zorg ook 24 uur per dag professionele verpleegkundige hulp aanwezig. Ook fysiotherapie of hulp van andere hulpverleners behoort tot de mogelijkheden.

Rol van naasten

Uw familie en naasten kunnen tijdens uw verblijf een actieve rol spelen bij uw verzorging. Deze mogelijkheid is bespreekbaar met de verzorgenden en kunt u samen met hen invullen.

Gespecialiseerde verpleegkundigen

Wij werken met gespecialiseerde verpleegkundigen op het gebied van Parkinson, wond- en decubitusbehandeling en stomazorg.

Netwerk Palliatieve Zorg regio Oost-Veluwe

Wij zijn aangesloten bij het Netwerk Palliatieve Zorg en werken daarmee altijd aan verbetering van onze zorgverlening.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).

"Toen wij in aanraking kwamen met de zorggroep waren wij positief verbaasd hoeveel aandacht, zorg en liefde er vanuit de verzorgenden naar de cliënten gingen."