Lettergrootte veranderen

Wat kan de diëtist voor u betekenen?

"Om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op de operatie heb ik van de diëtist goede adviezen en tips gekregen om de voeding zo volwaardig mogelijk te maken, zodat ik na mijn operatie minder complicaties had en vlot hersteld was."

De diëtist is bij uitstek de deskundige om u te helpen op het gebied van voeding en gezondheid, door haar medische en voedingskundige kennis en ervaring kan zij immers het beste beoordelen welke voeding u precies nodig heeft.

Voeding  is een belangrijk onderdeel van de totale zorg rondom een operatie.  Na de operatie kan als gevolg van ziekte, een verminderde voedselinname of grote verliezen uw voedingsbehoefte verhoogd zijn. Tevens is het mogelijk dat als gevolg van de operatie er aanpassingen in uw voeding nodig zijn. Een optimale voedingstoestand draagt bij aan een goed en snel herstel en kan vaak ook al  voorafgaand een operatie van belang zijn.

Of u nu logopedie, ergotherapie, fysiotherapie of dieetadvisering nodig hebt, u kunt bij onze professionals terecht. Poliklinisch of bij u thuis. Door onze intensieve samenwerking behoort ook een combinatie van therapieën tot de mogelijkheden en zijn de verschillende therapieën binnen uw behandeling altijd goed op elkaar afgestemd.

Meer informatie over dieetadvisering

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Diëtetiek op telefoonnummer (055) 526 53 21 (secretariaat Behandel- en Expertisecentrum) of via e-mail: dietetiekRR@zgapeldoorn.nl.