Lettergrootte veranderen

Hoe kan de fysiotherapeut u helpen?

"Ook toen ik na revalidatie weer thuis was, bleef ik moeite houden met het bewegen van de linkerkant van mijn lichaam. Door wekelijkse fysiotherapie, krijg ik langzaam de controle weer terug."

Fysiotherapie kan u helpen uw motoriek en bewegingsvrijheid te verbeteren en/of zo lang mogelijk in stand te houden. De fysiotherapeut helpt u in uw dagelijks leven op een verantwoorde manier zo goed mogelijk te blijven bewegen.

Na een beroerte of hersenbloeding richt de fysiotherapeut zich samen met u op wat u wilt verbeteren, zodat u zich in de thuissituatie zo goed mogelijk kunt bewegen. Onze fysiotherapeuten zijn specifiek getraind op het werken met mensen die een beroerte hebben gehad.

Of u nu logopedie, ergotherapie, fysiotherapie of dieetadvisering nodig hebt, u kunt bij onze professionals terecht. Poliklinisch of bij u thuis. Door onze intensieve samenwerking behoort ook een combinatie van therapieën tot de mogelijkheden en zijn de verschillende therapieën binnen uw behandeling altijd goed op elkaar afgestemd.

Meer informatie over fysiotherapie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling fysiotherapie op telefoonnummer (055) 526 04 52 of (055) 549 51 32 of via e-mail fysiotherapieCB@zgapeldoorn.nl.