Lettergrootte veranderen

Dagactiviteiten kunnen je helpen

"Samen met anderen in eenzelfde situatie aan de slag en ook zichtbaar vooruit gaan, dat levert de dagactiviteit mij op."

Als je met hulp van mantelzorgers en/of thuiszorg nog wel zelfstandig kunt wonen kan de dagactiviteit een goede aanvulling zijn om je situatie te verbeteren of minimaal in stand te houden. Je kunt op de dagactiviteit terecht voor behandeling en begeleiding.

Dagbesteding

Tijdens de dagbesteding werken we aan jouw ontwikkeling door middel van creatieve activiteiten die aansluiten bij jouw interesses. Daarnaast is het lotgenotencontact erg belangrijk. Samen met anderen die in dezelfde situatie zitten, praten we over de moeilijke ervaringen, maar ook de leuke en uitdagende onderwerpen die je bezighouden. Jouw eigen inbreng is hierbij uitgangspunt.

Behandeling

Uiteraard bestaat je bezoek aan de dagactiviteit ook uit therapie. Je kunt hierbij denken aan fysiotherapie, ergotherapie of logopedie.

De behandeling vindt plaats door gespecialiseerde fysiotherapeuten, ergotherapeuten of logopedisten. Ook is psychologische ondersteuning en eventuele hulp van een diëtist mogelijk.

Begeleiding

Je eigen omgeving is erg belangrijk voor je. Daarom bieden we goede begeleiding voor de mensen en verzorgers die in jouw thuissituatie om je heen staan. Zo zorgen we ervoor dat onze behandeling en jouw verzorging thuis het beste op elkaar aansluit.

Locatie

Voor deze vorm van dagactiviteiten kun je terecht in De Botter.

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).