Lettergrootte veranderen

Therapie voor Thuis

Woont u nog thuis en heeft u behoefte aan deskundige behandeling van professionals van Zorggroep Apeldoorn e.o.? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Therapie voor Thuis is een onderdeel van Zorggroep Apeldoorn e.o. dat gespecialiseerd is op het gebied van:

• Dieetadvisering
• Ergotherapie
• Fysiotherapie/ Oefentherapie
• Logopedie

Wat maakt Therapie voor Thuis bijzonder?
Ons team bestaat uit professionals vanuit verschillende disciplines; een diëtist,  ergotherapeuten,  fysiotherapeuten,  logopedisten en een oefentherapeut. Dit betekent dat wij makkelijk van elkaars kennis en kunde gebruik kunnen maken. Door deze multidisciplinaire samenwerking, zoals dat met een moeilijk woord genoemd wordt, kunnen therapieën beter op elkaar worden afgestemd voor een optimaal behandelresultaat! De samenwerking met u staat centraal.
Waar nodig kunnen wij met uw instemming binnen ons team of daarbuiten verwijzen naar /overleggen met andere zorgverleners, zodat u de behandeling ontvangt die u nodig heeft.  

"Ik vind het heel goed dat er eerst uitgebreid onderzoek gedaan wordt naar de oorzaak van mijn pijnklachten. Nu heb ik het gevoel dat de klacht echt aangepakt wordt en ik niet alleen maar een paar oefeningen mee krijg."

Kwaliteit gegarandeerd
Wij zijn kwaliteitsgeregistreerd in onder andere het Koninklijk Nederlands genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Werkwijze
Wij behandelen op verwijzing van een huisarts, specialist of tandarts. De ergotherapeuten zijn direct toegankelijk, hierbij is geen verwijzing noodzakelijk. 
Wanneer u een dagactiviteit bezoekt met een WMO indicatie, is behandeling vanuit ons team ook mogelijk.

"Ik maakte mij zorgen over het eetpatroon van mijn moeder. Ik ben blij dat de diëtiste ons richtlijnen en adviezen geeft om het eetpatroon te verbeteren."

Vergoeding
Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Raadpleeg de polis van uw verzekeraar voor actuele informatie.

Afspraak maken
Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken met één van ons? Neemt u dan contact op met onze planners via 055-5066141/06 22311181.

Iris, ergotherapeut: ‘Wat ik mooi vind aan mijn werk, is de veelzijdigheid aan hulpvragen. Elk mens is uniek en zo ook de daarbij behorende hulpvraag. Zo kreeg ik de vraag om te leren breien met één hand, omdat mevrouw door een beroerte een verlamde arm heeft. Breien was haar passie.  Door middel van het éénhandig breien kan zij dit op een aangepaste manier nog steeds doen doen!

Op locatie of bij u thuis
Therapie voor Thuis werkt binnen de gemeente Apeldoorn. De therapieën worden aangeboden op een aantal locaties van Zorggroep Apeldoorn en waar nodig bij u aan huis.

Randerode
Zuster Meyboomlaan 10
7334 DV Apeldoorn

Casa Bonita
Anklaarseweg 91
7316 MC Apeldoorn

Het Zonnehuis
Dorpstraat 49
7361 AR Beekbergen
Parkeren: Ruitersmolenweg 5,
7361 CC Beekbergen

De Viermaster
1e Wormenseweg 370
7333 GZ Apeldoorn

Informatieblad
Bekijk hier het informatieblad Therapie voor Thuis - algemene informatie (PDF).