Lettergrootte veranderen

Welkom in Pachterserf

"Mijn moeder heeft haar eigen slaapkamer en vormt met andere cliënten met dementie een huishouden. De verzorging zorgt voor een veilige omgeving, dat voelt erg prettig."

Pachterserf is één van de gebouwen op het terrein Sprenkelaarshof in de wijk Zuidbroek. Pachterserf is omgeven door de woonwijk en de weilanden. Het biedt u een rustige omgeving, maar dicht bij voorzieningen. In Pachterserf bieden wij:

Pachterserf bestaat uit in totaal 8 woningen en in iedere woning wonen zes cliënten. U heeft een eigen slaapkamer van 18 m2 en deelt met vijf anderen de keuken en een gezellige huiskamer. U vormt samen met hen een ‘huishouden’. We kennen geen vaste bezoektijden en de wachttijden voor Pachterserf zijn variabel.

 
"Onze professionele medewerkers zijn onderdeel van het  huishouden en proberen in de zorgverlening ook zoveel mogelijk aan te sluiten bij de leefstijl van de cliënten. Ook familie en andere naasten worden intensief betrokken bij het wonen en welzijn in de huiskamers."

Voorzieningen

In Pachterserf kunt u gebruik maken van:

  • Gratis WIFI
  • Gezellig theehuis op het terrein
  • Ruimteverhuur voor feestjes
  • Pedicure
  • Kapsalon

Adresgegevens

Pachterserf
Sprenkelaarshof 101 
7323 XE Apeldoorn 
055 - 201 32 50

 

 

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).