Lettergrootte veranderen

Welkom in De Viermaster

"Zelfstandig wonen gaat helaas niet meer, maar het is erg prettig om met anderen met niet-aangeboren hersenletsel samen te leven, ik heb hier echt vrienden kunnen maken."

De Viermaster is gevestigd in dok Zuid, een modern gebouw met veel faciliteiten onder één dak. In de buurt vindt u horeca, een park en een winkelgebied met een leuk aanbod aan winkels. In De Viermaster wonen:

In De Viermaster wonen 36 volwassenen in de leeftijd tot 55 jaar die niet meer zelfstandig kunnen wonen, vaak door een niet-aangeboren hersenletsel. Alle cliënten hebben de beschikking over een eigen kamer met eigen badkamer en toilet. De Viermaster beschikt over een aantal gezellige gezamenlijke ruimtes, waar u koffie kunt drinken of gebruik kunt maken van de PC's. Er zijn diverse gezellige hoekjes waar u bezoek kunt ontvangen. Er zijn geen vaste bezoektijden in De Viermaster. De wachttijden zijn variabel.

"In De Viermaster is, naast natuurlijk de juiste zorg en behandeling, privacy erg belangrijk."

Voorzieningen

In De Viermaster kunt u gebruik maken van voorzieningen zoals

  • Bibliotheek
  • Brasserie
  • Kapper
  • Internet

Adresgegevens

Woonunit jongeren De Viermaster
1e Wormenseweg 370
7333 GZ Apeldoorn
055 - 201 32 90
info@zgapeldoorn.nl

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).