Lettergrootte veranderen

Welkom in Winkewijert, het Geriatrisch Revalidatie- en Herstelcentrum Oost-Veluwe

"Het gebouw is ruim van opzet, waardoor ik gemakkelijk kan bewegen. Overal zijn 'beweegplekken' en er hangt een fijne sfeer. Mijn vrouw wordt actief betrokken en ik kijk uit naar mijn terugkeer naar huis."


Winkewijert, Het Geriatrisch Revalidatie- en Herstelcentrum Oost-Veluwe, is op 8 februari 2016 officieel geopend door dhr. Paul Blokhuis, locoburgemeester in Apeldoorn. Het ligt naast het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn en heeft ook een directe verbinding met het ziekenhuis. Het is gebouwd volgens de principes van 'healing environment'. Dat betekent onder andere veel ruimte, veel licht, ronde hoeken en natuurlijke kleuren.

U kunt hier terecht voor:

Uw verblijf is altijd gericht op terugkeer naar de thuissituatie. In Winkewijert zijn één- en tweepersoonskamers met sanitair. Het gebouw is zo ingericht, dat u alle ruimte heeft om zelfstandig te kunnen bewegen en zo actief aan uw eigen herstel kunt werken. Door de open ruimte ervaart u veel daglicht en het kleurgebruik geeft rust en draagt bij aan uw herstel. Wachttijden zijn zeer kort. Voor actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met het Zorgservicebureau.

 
"Het therapeutisch klimaat, de actieve betrokkenheid van de cliënt en zijn mantelzorger zelf en natuurlijk het team van betrokken professionals, zorgen ervoor dat we samen kunnen werken aan een snel herstel."

Voorzieningen

In Winkewijert, kunt u gebruik maken van voorzieningen zoals:

  • Beweegplekken
  • Ruime tuin en diverse terrassen
  • Buffetruimtes
  • Gratis Wifi

U kunt uiteraard ook gebruik maken van de voorzieningen van het naastgelegen Randerode.

Adresgegevens

Winkewijert
Geriatrisch Revalidatie- en Herstelcentrum Oost-Veluwe
Zuster Meyboomlaan 10
7334 DV Apeldoorn
055 - 549 51 49