Lettergrootte veranderen

Welkom in Weber

"Wij wonen ons hele leven al in Eerbeek, het is fijn dat ook nu mijn vader verpleging nodig heeft omdat hij Alzheimer heeft, toch in zijn eigen dorp kan blijven wonen."

Weber is gevestigd in Woonzorgcentrum De Beekwal, onderdeel van Riwis. De Beekwal ligt aan de rand van Eerbeek. Eerbeek heeft een gezellig winkelgebied en ligt in een bosrijke omgeving. U heeft de mogelijkheid om met uw bezoek het centrum te bezoeken of om het bos in te gaan. In Weber bieden wij:

Weber bestaat uit twee afdelingen waar per etage negen cliënten wonen. Er zijn zeven één-persoonskamers en één tweepersoonskamer per etage. Elke etage heeft een gezellige huiskamer en keuken. Hier vinden ook de activiteiten plaats. Uw familie en vrienden zijn bij ons erg welkom en we kennen daarom geen vaste bezoektijden. De wachttijden voor Weber zijn variabel.

Voorzieningen

Weber en De Beekwal bieden een aantal voorzieningen waar u gebruik van kunt maken oa.:

  • Bibliotheek
  • Kerkdiensten
  • Kapsalon
  • Restaurant

Adresgegevens

Weber in Woonzorgcentrum De Beekwal
Derickxkamp 27
6961 DZ Eerbeek 
0313 - 65 55 00

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).