Lettergrootte veranderen

Welkom in Avondzon

"Mijn moeder woonde zelfstandig in het woonzorgcentrum. Toen zij achteruitging en ging dementeren, kon ze in de Verpleegunit terecht. Zo kon ze toch in dezelfde omgeving blijven en wel de zorg krijgen die ze nodig heeft."

De verpleegunit is gevestigd in Woonzorgcentrum Avondzon. De verpleegunit heeft een mooi aangelegde binnentuin waar u lekker kunt zitten of een stukje kunt wandelen. Met uw bezoek kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het nabijgelegen winkelcentrum. In de verpleegunit bieden wij:

In de verpleegunit wonen in totaal twaalf mensen die in groepjes van zes personen een huiskamer delen. U heeft een eigen slaapkamer en met vijf anderen deelt u een huiskamer en een keuken. In deze huiskamer doen we vaak samen activiteiten zoals spelletjes, tv kijken of samen de krant lezen. Bezoek is altijd welkom en uw familie heeft een grote rol in welzijnsactiviteiten. De wachttijden voor opname in de verpleegunit zijn variabel.

Voorzieningen

Avondzon biedt een aantal voorzieningen waar u gebruik van kunt maken:

  • Boekuitleen
  • Internetplek
  • Kapsalon
  • Schoonheidsspecialiste
  • Receptie
  • Restaurant

Adresgegevens

Verpleegunit in Woonzorgcentrum Avondzon
Eendenweg 50
7331 EB Apeldoorn
055 - 53 330 20
info@zgapeldoorn.nl

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).