Lettergrootte veranderen

Welkom in Assenrade

"Toen ik na een val niet meer zelfstandig in mijn appartement kon wonen, kon ik wel in Tolzicht blijven, in de verpleegunit. Dit maakte de verhuizing naar een omgeving met meer zorg minder moeilijk."

Assenrade is gevestigd in Woonzorgcentrum Tolzicht, onderdeel van Riwis en ligt midden in de natuur en toch dichtbij het centrum van Brummen. Assenrade beschikt over een prachtig terras waar u met mooi weer lekker buiten kunt zitten. In Assenrade bieden wij:

In Assenrade wonen in totaal tien cliënten, die allen beschikken over een eigen appartement. Er is een gezamenlijke huiskamer, waar cliënten elkaar ontmoeten voor een spelletje of de maaltijd. Iedereen is echter vrij in zijn of haar dagindeling en hoeft dus niet deel te nemen aan de activiteiten of spelletjes. Dus brengt u liever de dag door in uw eigen kamer, dan kan dat uiteraard ook! Assenrade kent geen vaste bezoektijden en de wachttijden zijn variabel.

Voorzieningen

In Assenrade en Tolzicht kunt u gebruik maken van de volgende voorzieningen: 

  • Bibliotheek
  • Kapsalon
  • Kerkdiensten
  • Receptie
  • Restaurant

Adresgegevens

Verpleegunit Assenrade in Woonzorgcentrum Tolzicht
Burg. de Wijslaan 35
6971 CC Brummen 
0575- 561 788
info@zgapeldoorn.nl 

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).