Lettergrootte veranderen

Wachttijden

Zorggroep Apeldoorn en omstreken doet er alles aan om uw wachttijd zo kort mogelijk te houden. Als u voorkeur heeft voor locatie of u wilt deelnemen aan dagactiviteiten/dagopvang zijn er geen wachttijden en kunt u altijd bij ons terecht. Heeft u wel een voorkeur voor een locatie? Dan kan het zijn dan u enige tijd moet wachten voordat de gewenste plaats beschikbaar is. In overleg met het Zorgservicebureau kunnen we u in dat geval tijdelijk een plaats aanbieden in een van onze andere locaties.

Indien u geen voorkeur voor locatie heeft of u wilt deelnemen aan dagactiviteiten/dagopvang, zijn er geen wachttijden en kunt u altijd bij Zorggroep Apeldoorn en omstreken terecht voor zorg en behandeling. Heeft u wel voorkeur voor een locatie? Dan kan het zijn dan u enige tijd moet wachten voordat de gewenste plek beschikbaar is. In onderstaand overzicht ziet u de gemiddelde wachttijden per locatie aangegeven.  Heeft een voorkeur voor een specifieke afdeling binnen een locatie, dan kunt u voor actuele wachttijden het best contact opnemen met het Zorgservicebureau.

Hieronder leest u de verschillende locaties en de bijbehorende wachttijden. 

Casa Bonita Somatiek: 3 tot 6 maanden.

Casa Bonita Psychogeriatrie: 1 maand. 

Casa Bonita Koningsbeek: 1 maand. 

Locatie Twello: geen wachttijd.

Heerenhof: 6 maanden.

Pachterserf: 1 maand.

Randerode Somatiek: 2 maanden.

Randerode Psychogeriatrie: 2 maanden.

De Viermaster: 6 maanden.

De Windkanter: 1 maand.

Woonhaven: geen

Zonnehuis Somatiek: 3 tot 6 maanden (mogelijk langer).

Zonnehuis Psychogeriatrie: 2 maanden.

De Vier Dorpen: 1 maand.

Winkewijert: Contact opnemen voor huidige wachttijden.

Hospice De Spreng: Vanwege de zorg aan terminale clienten wisselt de wachttijd. Voor informatie over opname in De Spreng kunt u dagelijks contact opnemen met ons Zorgservicebureau (055 549 5249)

Verpleegunits

Assenrade: 6 maanden.

Avondzon: 3 maanden.

Deuderick: 3 maanden.

Weber: 2 maanden.

09 - 09 - 2021