Lettergrootte veranderen

Kerkdiensten op zondag binnen Zorggroep Apeldoorn en omstreken

  1. In de grotere locaties van de zorggroep Apeldoorn, te weten: het verpleeghuis ‘Het Zonnehuis’ te Beekbergen, verpleeghuis ‘Casa Bonita’ en verpleeg- en reactiveringscentrum ‘Randerode’ te Apeldoorn, worden elke zondagmorgen kerkdiensten gehouden. De vieringen beginnen om 10.30 uur.

  2. In de kleinere locaties van de zorggroep (Heerenhof, Pachterserf, dependance Twello, Woonhaven, Windkanter) zijn door de week met enige regelmaat kleinere bijeenkomsten, gericht op de specifieke doelgroep. Voor informatie over de tijdstippen kunt u contact opnemen met de verpleging op de betreffende locatie.

  3. Naast de eigen geestelijke verzorgers gaan in de zondagse vieringen ook gastvoorgangers van buiten voor. In de vieringen proberen we een laag-drempelige sfeer te scheppen, rekening houdend met de mogelijkheden van de aanwezige cliënten. Bij de ingang wordt u een liturgie uitgereikt; als gast hoeft u geen liedboek mee te brengen. Aan het einde van de viering wordt gecollecteerd voor kerkelijke en algemene doelen.