Lettergrootte veranderen

Welkom bij Afasiecentrum Apeldoorn ßèta

"Ik ontmoet hier veel anderen met een afasie. Door het lotgenotencontact leer ik veel over mijzelf, maar ik leer hier ook veel praktische dingen die ik thuis kan toepassen."

Het Afasiecentrum is gevestigd aan de rand van het centrum, een makkelijk te bereiken locatie. Mensen met afasie kunnen onder professionele begeleiding leren om beter te communiceren en actiever deel te nemen aan het sociaal en maatschappelijk leven. Het afasiecentrum biedt naast dagbehandeling en dagbesteding ook ondersteuning aan mantelzorgers. Behandeling en activiteiten vinden plaats in kleinere groepen, zodat men kan leren van elkaar. 
Het afasiecentrum is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 09:00 uur tot 16:00 uur.

Afasie en schilderen

Op woensdag en vrijdag is er een schilderatelier voor mensen met afasie van 09:00 uur tot 12:00 uur. Klik hier voor meer informatie.

 
"Het Afasiecentrum biedt diverse vormen van therapie en wil een brug slaan tussen de maatschappij en het dagelijkse leven van de cliënten."

Adresgegevens

M.i.v. 25 oktober 2021 nieuwe locatie:

Afasiecentrum Apeldoorn ßèta
Prins Willem Alexanderlaan 1419
7312 GA Apeldoorn
055 - 35 79 105
dbafasiecentrum@zgapeldoorn.nl

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).