Lettergrootte veranderen

Welkom bij De Botter

"Door het ongeluk kan ik veel dingen niet meer zelf. Op de Botter heb ik stap voor stap ontdekt wat ik wel kan. We bedenken ook zelf activiteiten die we samen met de begeleiders organiseren."

De Botter is gevestigd in Dok Zuid, op dezelfde locatie en op dezelfde etage als De Viermaster. Het is een ruim opgezette locatie met moderne faciliteiten. De Botter biedt dagbehandeling en dagbesteding aan mensen tot 55 jaar met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) met een intensieve zorgvraag.

Door de samenwerking met De Viermaster, is er keuze uit verschillende activiteiten per dagdeel en zijn er mogelijkheden voor contact met lotgenoten van dezelfde leeftijd.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.


"Het is prachtig om te zien hoe de mensen zich ontwikkelen en ervaringen kunnen delen onder gespecialiseerde begeleiding."

Virtuele Rondleiding

Klik op de foto hieronder voor een virtuele rondleiding door De Botter.

Adresgegevens

Dagactiviteit De Botter
1e Wormenseweg 370
7333 GZ Apeldoorn
055 - 201 32 88
info@zgapeldoorn.nl

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).