Lettergrootte veranderen

Fysiotherapie

Wat kan een fysiotherapeut voor u betekenen?

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, merkt u pas als u ergens last van krijgt. U kunt daarbij denken aan moeilijkheden bij het zitten, staan en lopen of pijnlijke spieren en gewrichten. Maar ook als u een operatie heeft ondergaan en moet revalideren.

De fysiotherapeut onderzoekt u en bespreekt vragen of moeilijkheden met betrekking tot het bewegen. Zo ontstaat er een volledig beeld van uw klachten. Op basis daarvan stellen we samen met u een behandelplan op, waarna de behandelingen starten. Afhankelijk van uw situatie gaat u naar de fysiotherapeut toe of komt deze bij u aan huis.

Wij bieden oa. fysiotherapie voor:

Behandellocaties

U bent voor fysiotherapeutische behandeling welkom op onze locaties Randerode, Casa Bonita, Het Zonnehuis in Beekbergen en De Viermaster. Op deze locaties zijn oefenzalen, behandelkamers, apparatuur en materialen aanwezig om uw behandeling vorm te geven. Wanneer het medisch noodzakelijk is, bepaald door uw huisarts of de specialist, dan is ook behandeling bij u thuis mogelijk.

Randerode
Zuster Meyboomlaan 10
7334 DV Apeldoorn
(Er is parkeergelegenheid voor cliënten bij de achteringang)

Casa Bonita
Anklaarseweg 91
7316 MC Apeldoorn

Het Zonnehuis
Dorpstraat 49
7361 AR Beekbergen

De Viermaster
1e Wormenseweg 370
7333 GZ Apeldoorn

Vergoeding behandeling

Wij werken doorgaans op verwijzing naar een fysiotherapeut. De therapie wordt door uw zorgverzekeraar vergoed. Per zorgverzekering kan de dekking van de kosten sterk verschillen. In veel gevallen worden de kosten van fysiotherapie vergoed als u een aanvullende ziektekostenverzekering heeft afgesloten. Wij adviseren u uw polisvoorwaarden te raadplegen om na te gaan voor welke vergoeding u in aanmerking komt. De declaraties van de behandeling worden aan het eind van de maand rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht. Maakt u gebruik van een restitutiepolis of mocht blijken dat u onvoldoende of niet verzekerd bent, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen van de betalingen. De tarieven kunt u vinden op onze website, of opvragen bij uw behandelaar. Indien u van zorgverzekeraar verandert, brengt u de fysiotherapeut zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte.

Onze therapeuten

Monique Pol
Expertises: Thuiszorgtherapeut, sensorische integratie (SI)-therapeut, medical taping, Parkinson (lid ParkinsonNet)
E-mail: monique.pol@zgapeldoorn.nl
Werkdagen: dinsdag - woensdag - donderdag

Louis Vink
Expertises: Rolstoelen, zithouding
E-mail: louis.vink@zgapeldoorn.nl
Werkdagen: maandagmiddag - dinsdag - woensdagochtend - donderdag

Willy Jeroense
Expertises: Parkinson (lid ParkinsonNet), geriatrie-fysiotherapeut, osteoporose
E-mail: willy.jeroense@zgapeldoorn.nl
Werkdagen: maandag - woensdag - vrijdag

Josien Eikelboom - de Oude
Expertises: Parkinson (lid ParkinsonNet), geriatrie-fysiotherapeut
E-mail: josien.eikelboom@zgapeldoorn.nl 
Werkdagen: dinsdag - woensdag - donderdag - vrijdag

Josien Loffelt - Salemink
Expertise: Neurologie/CVA, COPD
E-mail: josien.loffelt@zgapeldoorn.nl
Werkdagen: dinsdag - donderdag - vrijdag

Contact

Voor vragen en/of afspraken kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Mocht op het moment van bellen geen therapeut beschikbaar zijn om u te woord te staan, dan wordt u doorverbonden naar het secretariaat Behandel- en Expertisecentrum. Indien wenselijk kunt u een boodschap of terugbel-afspraak laten noteren.

Dagelijks na 17.00 uur en tijdens weekend- en feestdagen is de praktijk gesloten.

Voor vragen over aanmelding of inschrijving kunt u contact opnemen met de afdeling planning via telefoon (055) 506 61 41.

E-mail: aanmeldingeerstelijnsbehandeling@zgapeldoorn.nl