Lettergrootte veranderen

Samenwerken maakt sterker

Samen weet je meer dan alleen. Samen kun je meer dan alleen. Wij zoeken daarom continu naar kansen voor samenwerking. Zo werken we samen binnen de eigen locaties, locaties onderling, met andere instellingen en in zorgketens en netwerken.

Zorgketen

Steeds meer vormen verschillende zorgaanbieders samen een zorgketen. Een goed voorbeeld hiervan is de zorgketen CVA. Dit is de zorg voor mensen die een beroerte hebben gehad. Vanaf het moment dat iemand een beroerte krijg, komt hij in de CVA-keten regio Apeldoorn terecht. In de keten gaat hij van het ziekenhuis, naar het revalidatiecentrum en naar huis. Zorg geleverd door verschillende instellingen maar door samenwerking optimaal afgestemd op de cliënt. Dat is het grote voordeel van een zorgketen.

Netwerken

Ook inhoudelijk werken we samen met andere specialisten. Wij zijn een academisch verpleeghuis en werken samen in het Universitair Netwerk Ouderenzorg. Ook zijn we bijvoorbeeld lid van het Netwerk Dementie regio Oost-Veluwe, het ParkinsonNet en het Netwerk Palliatieve Zorg regio Oost-Veluwe. Landelijk werken we samen in de Zonnehuis Groep.

Woonservicegebied

Rondom Mandala in de wijk Orden zijn we onderdeel van het Woonservicegebied. In het woonservicegebied wordt een compleet zorg en welzijnsaanbod geboden voor zelfstandig wonende senioren in een wijk.

Verpleegunits

Door samenwerking met andere zorginstellingen zoals Riwis en Veluweborgh kunnen we verpleeghuiszorg bieden in andere gemeenten en in verzorgingshuizen. Onze verpleegunits zijn hiervan voorbeelden.