Lettergrootte veranderen

Evenementen

Interview Serious Request

Het UIT-bureau doet haar best om voor u een breed scala aan evenementen te organiseren. Dit kunnen landelijke thema's zijn, zoals Burendag en NL Doet maar ook onze eigen Casa Bonita Bokaal staat hoog op het lijstje van jaarlijks terugkerende evenementen.

Om u een idee te geven hebben we wat foto's van voorgaande evenementen verzameld.

Burendag
Burendag  is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

NL Doet
NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. 

Casa Bonita Bokaal
Tijdens dit evenement strijden ongeveer 100 voetballertjes in de leeftijd van 5, 6 en 7 jaar van Robur et Velocitas met elkaar om de Casa Bonita Bokaal. Voor nog meer gezelligheid is er ook een kleedjesmarkt georganiseerd, was er een spellenparcours, stonden er een frietkraam, een poffertjeskraam én stond onze ijskoning Van Swoll IJs er met een ijskraam!  

Circus in de zorg
Op een zonnige woensdag middag kwam ‘circus in de zorg’ naar locatie Randerode. Circus Sijm presenteerde een show met maar liefst twaalf nieuwe acts met speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass. Circus Sijm behoort tot de laatst reizende circussen van Nederland.