Lettergrootte veranderen

Zorggroep Apeldoorn e.o. verfrist huisstijl gepubliceerd: 30-09-2020

Zorggroep Apeldoorn e.o. is een organisatie in beweging. Wij willen mensen de zorg bieden die ze nodig hebben. Dat doen wij met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. De visuele identiteit van Zorggroep Apeldoorn e.o. paste onvoldoende bij de ontwikkelingen die wij doorvoeren. Daarom is de huisstijl van Zorggroep Apeldoorn e.o. opgefrist. Denk hierbij aan elementen als ons logo, lettertype en kleurgebruik in onze communicatiemiddelen.

‘U zult vooral warmere kleuren tegenkomen in onze verschillende uitingen. Aan ons logo is de warme roze kleur toegevoegd in plaats van het grijs en is door wat kleine aanpassingen onze naam beter te lezen doordat de letters nergens meer doorheen lopen,’ vertelt één van de communicatieadviseurs.

Verschillende herkenbare elementen zoals het woordmerk zijn gebleven, ook het kleurgebruik is niet nieuw, maar afgeleid van reeds bestaande kleurstellingen. Er zijn een aantal nieuwe steunkleuren bij gekomen.

‘Al met al geen grootste wijzigingen, maar wel net even een frissere uitstraling die past bij waar wij voor staan en bij de huidige tijd. We gaan de nieuwe huisstijl stap voor stap invoeren, zodat we weinig tot geen extra kosten maken door deze wijziging. De vernieuwde stijl zult u dus steeds vaker tegenkomen,’ sluit hij enthousiast af.