Lettergrootte veranderen

Zorggroep Apeldoorn e.o. en Klimmendaal Revalidatiespecialisten tekenen voor intensieve samenwerking gepubliceerd: 12-02-2019

Zorggroep Apeldoorn e.o. en Klimmendaal Revalidatiespecialisten willen graag intensief samenwerken op het gebied van revalidatie voor volwassenen in de regio Apeldoorn. Afgelopen vrijdag tekenden mevr. mr. A. Bouwmeester, raad van bestuur stichting Zorggroep Apeldoorn e.o. en dr. ir. M. Kuit, raad van bestuur Klimmendaal, een intentieverklaring.

In deze intentieverklaring geven Zorggroep Apeldoorn en omstreken en  Klimmendaal aan dat een  intensieve samenwerking voordelen heeft. Beide organisaties bieden (klinische) revalidatiezorg. Samenwerking zorgt voor een breder aanbod, en stelt behandelaren in staat hun kennis op het gebied van geriatrische revalidatiezorg en van de medisch specialistische revalidatie te bundelen.  Dit komt de revalidatie van cliënten ten goede. Met het tekenen van de intentieverklaring start een route van kennismaken en uitwisseling, waarbij ook mogelijkheden op het gebied van huisvesting  zullen worden verkend.

Klimmendaal is een revalidatiecentrum met diverse locaties in Oost-Nederland. Revalidatiespecialisten bieden medisch specialistische revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking.