Lettergrootte veranderen

Zorggroep Apeldoorn doet mee met de Rolling Racer! gepubliceerd: 19-12-2019

Zorggroep Apeldoorn e.o. gaat voor het eerst meedoen aan de Rolling Racer tijdens de Midwintermarathon op zondag 2 februari 2020. Het doel van de Rolling Racer is iemand die de 8 van Apeldoorn niet zélf kan lopen een onvergetelijke dag bezorgen! Het enthousiaste team van Zorggroep Apeldoorn gaat samen met Eddy, die op onze locatie de Viermaster woont, in een aangepaste rolstoel door de prachtige natuur rond Apeldoorn en Hoog Soeren lopen.

Het team
Met een team van 6/8 collega's begeleiden we Eddy naar de finish (8 km). Er zijn op dit moment twee collega’s die al hebben aangegeven mee te lopen. De andere lopers worden op dit moment geworven.
Omstebeurt duwen we met zijn tweeën de speciale rolstoel, loop je mee en houd je de rolstoel "uit de wind" te midden van het hele deelnemersveld.
Er wordt op een aantal dinsdag- of donderdagavonden of zaterdag- of zondagochtenden getraind op de baan van AV’34. Niet samen met Eddy, maar wel met het team van lopers om op elkaar in gespeeld te raken.

Aanmelden?
Graag willen we voor de kerst het team rond hebben i.v.m. de opgaven bij de organisatie. Ben jij werkzaam bij Zorggroep Apeldoorn én enthousiast geworden? Geef je dan snel op door te mailen naar Marjo.Elskamp@zgapeldoorn.nl.

Alleen lopen
Wil je wel lopen, maar niet duwen? Dan kan je ook worden ingeschreven met mogelijke hetzelfde Zorggroep Apeldoorn T-shirt, zodat de Loolaan mooi blauw kleurt bij de start!


Foto van eerdere editie: Jeroen Visser wordt door zijn pleegmoeder en zussen voortgeduwd tijdens de Acht van Apeldoorn. © Kevin Hagens