Lettergrootte veranderen

Wintermarkt Windkanter 16 november a.s. gepubliceerd: 05-11-2019

Zaterdag 16 november a.s. is er weer een gezellige Wintermarkt bij onze locatie De Windkanter aan de Prinses Beatrixlaan 270 in Apeldoorn. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. 'Van de opbrengst willen we een fietslabyrintsysteem aanschaffen, waardoor clienten die niet echt kunnen fietsen toch prachtige fietstochten kunnen maken,' aldus een medewerker.

De winter is het seizoen van gezelligheid, warmte en cadeautjes. Bij de Windkanter willen we je alvast in de wintersfeer laten komen. Je kunt op de markt terecht voor zelfgemaakte spulletjes, sieraden, winterdecoratie en speelgoed. Verder is er een kraam met oliebollen en kun je een lootje van de lotenboom kopen.

Wil je alvast in de winterstemming komen? Kom dan bij de Windkanter langs en beleef het wintergevoel!

Parkeren
Achter het gebouw van de Windkanter kun je gratis parkeren. De ingang van de parkeerplaats is aan de Prins Willem Alexanderlaan.

Je bent van harte welkom! We zien je graag de 16e!Fietslabyrintsysteem

Fietsen is een toegankelijke manier om ouderen te laten bewegen. Helaas is het niet altijd haalbaar om naar buiten te gaan, en op een hometrainer is een stuk minder leuk. Een fietslabyrintsysteem bootst de ervaring van buiten fietsen levensecht na. De cliënt heeft een prachtig uitzicht tijdens het fietsen en kan tevens zijn of haar eigen, favoriete fietsroutes kiezen. Er kan ook een persoonlijke fietsroute worden uitgestippeld voor de cliënt met behulp van Google Street View. Fietsen in het verleden en tegelijkertijd mooie herinneringen ophalen. Bewegen is toegankelijk, veilig en leuk.