Prachtige exposities in Randerode!: Zorggroep Apeldoorn en omstreken
  Lettergrootte veranderen

Prachtige exposities in Randerode! gepubliceerd: 18-01-2018

Van 16 januari tot 12 maart 2018 zijn er dagelijks tussen 10.00 uur en 20.00 drie verschillende exposities te bezichtigen in Verpleeg- en Reactiveringscentrum Randerode aan de Zr. Meyboomlaan 10, Apeldoorn.

At Flierman in Winkewijert

De schilderijen tentoongesteld in de gang van Winkewijert zijn van de hand van At Flierman. Hij schildert sinds 1987 hoofdzakelijk aquarel en pastel en ook vaak een combinatie van beide. Landschap boeit hem erg en hij probeert dan met zo min mogelijk details een sfeer te scheppen. De stillevens zijn juist gedetailleerd dus dat botst wel eens.

Hij heeft les gehad van J.Maris en momenteel schildert hij bij Marius van Dokkum.

Hij heeft vaak exposities, zelfs een aantal jaar geleden twee keer in Engeland (Bearsteps in Shrewsbury)!

Het werk van Annie Elissen in de vitrines en in de Zuiderlaan

Annie’s inspiratiebron;  “de schoonheid van het alledaagse”. De kippen en  koeien,  de mensen om haar heen en niet te vergeten de tulpen.  “Tulpen staan voor kracht, hoe het ook loopt in je leven, hoe streng en koud de winter soms  ook is, de tulp komt altijd weer tot bloei ”
Momenteel werkt zij veelal met acryl. Niet alleen op het vlakke doek maar ook op objecten, lampen, porselein (porseleinverf) en  glas (glasverf). Ook meubels krijgen soms een geheel nieuw “jasje”. De meeste mensen kennen Annie Elissen dan ook van “haar koeien en kippen”. Nu is er een geheel nieuwe serie vogels ontstaan. Het begon met de roofvogels en zo langzamerhand kwamen daar ook andere vogels bij.

 

 annie@elissen.com en website www.annie.elissen.com