Lettergrootte veranderen

Een koffer vol talenten op de Proeverij voor Vrijwilligerwerk gepubliceerd: 08-10-2019

Zaterdag 12 oktober stond Zorggroep Apeldoorn op de Proeverij voor Vrijwilligerswerk in Apeldoorn. Bezoekers konden met hun ‘koffer vol talenten’ terecht in de stand om kennis te maken en te kijken of vrijwilligerswerk bij Zorggroep Apeldoorn iets voor ze is.

Veel mensen willen vrijwilligerswerk doen, maar weten niet precies wat of hoe. Tijdens de Proeverij voor Vrijwilligerswerk konden ‘toekomstige’ vrijwilligers kennis maken met de medewerkers van Bureau Vrijwilligerswerk en hun vragen stellen aan enkele vrijwilligers.

Er stonden zo'n 60 organisaties die allemaal graag nieuwe vrijwilligers verwelkomden. Een grote vijver om in te vissen. Toch zijn er leuke gesprekken gevoerd en waren bezoekers geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Zorggroep Apeldoorn. Hopelijk kunnen we een aantal nieuw vrijwilligers gaan verwelkomen.

Koffer vol talenten
Bij Zorggroep Apeldoorn is vrijwilligerswerk altijd maatwerk. Wij kijken naar talenten van vrijwilligers en waar dit talent het beste tot zijn recht komt. Ons motto: ‘Jouw koffer vol talenten is voor onze cliënt van onschatbare waarde!’

Kijk hier voor de actuele vacatures.