Lettergrootte veranderen

Ontdek je kansen in de zorg gepubliceerd: 05-03-2019

Zorgbanenmarkt Apeldoorn 14 maart 11.00 - 16.00 uur

Donderdag 14 maart organiseert Zorgplatform Apeldoorn, op initiatief van Zorggroep Apeldoorn, een zorgbanenmarkt voor iedereen die meer wil weten over werken in de zorg. Elf zorginstellingen uit Apeldoorn en omgeving presenteren zich die dag van 11.00 tot 16.00 uur in Omnisport. De markt is voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan en wil kennismaken met de zorg. Voor gediplomeerden, leerlingen, zij-instromers, herintreders, stagiaires en vrijwilligers.

In de zorg zijn veel mensen nodig. Volgens de Apeldoornse instellingen weten mensen vaak niet welke mogelijkheden de zorg biedt. Op de zorgbanenmarkt kan iedereen zijn of haar kansen in de zorg ontdekken. In elke stand krijgen bezoekers informatie over functies, opleidingen en carrièrekansen in de zorg.


Trots op de samenwerking met onze collega's van het Zorgplatform Apeldoorn: Stichting Riwis Zorg & Welzijn, Vérian, Gelre Ziekenhuizen Klein Geluk, Stimenz, De Passerel, 's-Heeren Loo, Atlant, Talma Borgh Aventus, Hoogzorg en de Gemeente Apeldoorn.

 

 

Meer informatie over de zorgbanenmarkt is te vinden op www.apeldoornzorgtvoorwelzijn.nl