Lettergrootte veranderen

Donatie voor het UIT-bureau gepubliceerd: 26-04-2018

Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) heeft een donatie ontvangen van De Johanna Donk-Grote Stichting. Deze donatie is bedoeld voor het UIT-bureau van ZGA e.o. Dankzij deze gift is de helft van de aangeboden muziekmiddagen, maar liefst 43 stuks, gedurende een jaar gratis toegankelijk voor de cliënten!

Deze gift is ter nagedachtenis aan de overleden oud-voorzitter van De Johanna Donk-Grote Stichting Martin van Triest. Het bestuur van de stichting heeft  samen met de kinderen van de heer van Triest besloten deze donatie te geven. De echtgenote van de oud-voorzitter heeft een aantal jaar in Casa Bonita gewoond. Wanneer er een muziekmiddag georganiseerd werd door het UIT-bureau zag de oud-voorzitter het plezier en de dankbaarheid bij zijn echtgenote en andere cliënten. Dit is dan ook de reden voor de donatie.

Bij ZGA e.o. hechten we grote waarde aan het welbevinden van onze cliënten. Het UIT-bureau biedt diverse verenigingen en amusement aan in Casa Bonita, Randerode en het Zonnehuis, de drie grote locaties van ZGA e.o. Dankzij de gift van De Johanna Donk-Grote Stichting zijn er komende periode veertien muziekmiddagen per  locatie gratis voor onze cliënten.

Wij zijn enorm blij en bedanken het bestuur van De Johanna Donk-Grote Stichting voor deze gulle donatie, die onze cliënten ten goede zal komen!