Lettergrootte veranderen

Boottochten groot succes gepubliceerd: 07-10-2019

Zo’n 175 cliënten gingen gisteren of vandaag mee met de boottocht die het UIT-bureau van Zorggroep Apeldoorn jaarlijks organiseert. De activiteitenbegeleiders van het UIT-bureau kijken tevreden terug. “Je ziet mensen écht genieten van zo’n dag varen. Het is een hele onderneming, maar dat is het dubbel en dwars waard.”

Met grote touringcars en wat kleine busjes werd iedereen bij de locaties opgehaald om richting Deventer te gaan. Er gingen cliënten mee van de locaties Het Zonnehuis, Casa Bonita, Randerode, De Vier Dorpen, Heerenhof, Pachterserf, de Viermaster en de Windkanter. “In Deventer ging iedereen aan boord en werd een prachtige tocht over de IJssel gemaakt. Men genoot onderweg van het prachtige uitzicht op de mooie plaatsen en van de koeien, schapen, ganzen en andere vogels op de uiterwaarden. Er werd gezellig gekletst en uiteraard was er koffie met gebak. Aan het eind van de dag stonden de touringcars weer voor ons klaar en gingen we voldaan weer richting huis.”

Onze vlogster Marjolein van Surksum was ook mee en maakte er een vlog van. Kijk snel #ZGAvlog 6 om te ervaren hoe leuk het was!