Lettergrootte veranderen

Actie voor buiten speel-, beweeg- en ontmoetingsplek naast De Vier Dorpen gepubliceerd: 15-06-2021

Samen met buurtbewoners zijn collega's van de Vier Dorpen bezig met een actie om naast De Vier Dorpen een buiten speel-, beweeg- en ontmoetingsplek te realiseren.


Het is de bedoeling dat er speeltoestellen komen voor jonge kinderen, beweegtoestellen voor ouderen, een (ook rolstoeltoegankelijke) picknickbank en i.s.m. de beweegcoach vanuit Accres zal er waarschijnlijk een bootcamp route starten.

Een plek dus waar verschillende “doelgroepen” elkaar kunnen treffen, kunnen bewegen, buiten kunnen zijn en zo naast vitamine D ook vitamine S (sociaal contact) op kunnen doen.


Subsidies en gelden

Er is subsidie aangevraagd bij de Gemeente Apeldoorn en daarnaast hebben verschillende fondsen zoals Stichting Vrienden van De Vier Dorpen, RABObank donatiefonds, ondernemers vereniging BEMIVO en Stichting Fonds Beekbergen al gelden toegezegd.

Crowdfundingsactie
Om naar de Gemeente Apeldoorn nog duidelijker te maken dat het een buurt gedragen initiatief is, is er ook een Crowdfundingsactie gestart. Zie bijgaand formulier voor meer informatie. Of kijk op voorapeldoorn.nl.