Lettergrootte veranderen

Welkom in Randerode

"Randerode is een groot huis want er wonen mensen, maar er zijn ook mensen tijdelijk voor revalidatie of een bezoek aan de dagbehandeling. Ik vind dat prettig, want er is altijd wel wat te doen!"

Randerode ligt aan de rand van Apeldoorn in een bosrijke omgeving. U kunt er fijn wandelen in onze eigen tuin, een bezoekje brengen aan de dierenweide of spelenderwijs bewegen bij onze interactieve SONAboog. Randerode is een groot huis waar u terecht kunt voor diverse vormen van zorg en behandeling: 

Wonen

Revalidatie

Dagbehandeling

Respijthotel

In Randerode wonen zowel tijdelijk als permanent 320 cliënten. Er zijn één- of meerpersoonskamers beschikbaar, dit is afhankelijk van de afdeling waar u woont of verblijft. Alle afdelingen hebben een gezamenlijke huiskamer waar u met medecliënten kunt koffie drinken of een spelletje kunt doen. Uw bezoek kunt u ontvangen in de huiskamer of in het gezellige restaurant. Randerode kent geen vaste openingstijden. De wachttijden voor opname zijn variabel.

 
Nicolet Groen en Danny Huizer, locatiemanagers Randerode Wonen en Randerode Revalidatie: "In Randerode kom je wonen of revalideren. We verlenen zorg, maar welzijn is ook erg belangrijk. Met een afwisselend activiteitenprogramma en veel 'leven' in huis willen we het welzijn van onze cliënten bevorderen."

Voorzieningen

In Randerode zijn veel voorzieningen waar u gebruik van kunt maken zoals:

Download hier de brochure 'Welkom in Randerode.'

Virtuele rondleiding

Klik op de foto hieronder voor een virtuele rondleiding door Randerode.

 

Adresgegevens

Randerode
Zuster Meijboomlaan 10
7334 DV Apeldoorn
055- 549 51 49
info@zgapeldoorn.nl

Aanmelden of meer informatie?

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail naar zorgservicebureau@zgapeldoorn.nl. Onze medewerkers zijn telefonisch te bereiken via (055) 549 52 49 (op werkdagen tussen 08.00 en 16.30 uur).