Lettergrootte veranderen

Exposities van 14-03 tot 7-05 gepubliceerd: 26-03-2018

Van 14 maart tot 7 mei 2018 zijn er dagelijks tussen 10.00 uur en 20.00 uur twee verschillende exposities te bezichtigen in Verpleeg- en Reactiveringscentrum Randerode aan de Zuster Meyboomlaan 10, Apeldoorn.

Herbert Willems Olieverfschilderijen

Schildert in olieverf op hout de zogenaamde ‘heemding’, een gevoel van thuiskomen, van terugkeren naar de plek waar balans, heelheid en harmonie overheersen en waar verdeeldheid, conflict en verlatenheid uitgebannen zijn.
Plekken waar we allemaal naar verlangen en zouden willen zijn
   

 

KLEUR-rijk 22 kunstenaars Atelier het blauwe huis.

22 deelnemers , aangesloten bij het atelier HET BLAUWE HUIS in Beekbergen, brengen werk naar buiten waaraan men de laatste jaren met veel enthousiasme gewerkt heeft. Onder leiding van Karla Kassenaar wordt gewerkt in de meest uiteenlopende schildertechnieken van abstract tot figuratief werk, met olieverf, acrylverf, gels, pasta’s en vele andere materialen.
Kleuren mengen, kijkoefeningen, brutaler worden in het werken met kleur, vrijer zijn tijdens het schilderproces, dat zijn zo ongeveer de probleemgebieden waar tijdens het schilderen hard aan gewerkt wordt. Uiteindelijk ontstaat er werk waar je super blij van wordt.