Lettergrootte veranderen

Café Doodgewoon op 22 mei! gepubliceerd: 16-05-2018

In de politiek en in de samenleving staan vragen over voltooid leven, euthanasie en palliatieve zorg volop in de belangstelling. Maar wanneer kun je spreken over een voltooid leven?

Datum                  Dinsdag 22 mei 2018

Thema                  Voltooid leven

Locatie                 Wilde Pieters, Hoofdstraat 175, 7311 AZ Apeldoorn

Tijd                       Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur

                             Vanaf 19.00 uur staan de koffie en thee klaar en bent u van harte welkom

In de politiek en in de samenleving staan vragen over voltooid leven, euthanasie en palliatieve zorg volop in de belangstelling. Maar wanneer kun je spreken over een voltooid leven? Hoe maakbaar is het levenseinde? Verandert de wens naar levensbeëindiging door de kwaliteit van leven te beïnvloeden? In hoeverre spelen zingeving en religie een rol in de ethische overwegingen

Bij de afronding van het leven? De gastsprekers delen hun ervaringen in de dagelijkse praktijk over dit thema. Ze belichten ook het perspectief van patiënt en naaste.

Gastsprekers Esseldien Wennink, geestelijk verzorger en Paul Smit specialist ouderengeneeskunde en hospice-arts.

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

 

Meer informatie

Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe

Telefoon: 06- 36581651

 

Volgende bijeenkomsten in 2018:

25-09-2018 Palliatieve zorg thuis

27-11-2018 Zorg in het hospice