Lettergrootte veranderen

Nieuws

 • Aanbiedingen in April!
  Gepubliceerd: 05-04-2018

  Kom genieten in onze restaurants!

 • Exposities van 14-03 tot 7-05
  Gepubliceerd: 26-03-2018

  Van 14 maart tot 7 mei 2018 zijn er dagelijks tussen 10.00 uur en 20.00 uur twee verschillende exposities te bezichtigen in Verpleeg- en Reactiveringscentrum Randerode aan de Zuster Meyboomlaan 10, Apeldoorn.

 • De Viermaster creëert chillroom
  Gepubliceerd: 08-03-2018

  Een rustgevende ruimte creëren waar (jong)volwassenen met onder andere niet-aangeboren hersenletsel kunnen ontspannen en hun zintuigen aangenaam laten prikkelen: een chillroom in de Viermaster! Hiervoor is Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) op zoek naar sponsoren.

 • Zorggroep Apeldoorn en omstreken en Trimenzo onderzoeken fusie
  Gepubliceerd: 16-02-2018

  De lokale zorgorganisaties Zorggroep Apeldoorn en omstreken (ZGA e.o.) en Trimenzo zijn samen in gesprek om de mogelijkheden tot een fusie te onderzoeken.

 • Ketenstages helpen studenten verpleegkunde aan brede oriëntatie op de zorg
  Gepubliceerd: 09-02-2018

  Gelre ziekenhuizen, Zorggroep Apeldoorn en omstreken, thuiszorgorganisatie Vérian en onderwijsorganisaties Aventus en Windesheim zijn vanaf 1 februari met ketenstages gestart. De pilot is gericht op studenten die een reguliere opleiding voor verpleegkundige volgen bij Aventus (mbo-niveau, BOL) en bij Windesheim (hbo-niveau). Studenten gaan tijdens de stageperiode onderling kennis en ervaringen uitwisselen en een extra snuffelstage doen bij een van de andere zorgorganisaties. Zo krijgen ze een brede oriëntatie op de zorg in de keten en leren over de muren van hun zorgorganisatie heen te kijken. Belangrijk voor cliëntenzorgDeze brede oriëntatie is van meerwaarde voor de cliëntenzorg. Van cliënten wordt namelijk steeds meer eigen regie verwacht. Studenten krijgen door deze ketenstages meer inzicht in wat de patiënt nodig heeft op de verschillende plekken; in de thuissituatie en ook in zorginstellingen. Hierdoor leren ze hoe de zorg nog beter kan aansluiten op de behoeften van de cliënt.